Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4823 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Dzień Dobry!! U nas też dzisiaj piękna wiosna ,słoneczko świeci . :)Wszystko budzi się do życia,aż na spacer chce się iści .Takiego pięknego dnia na pewno myślimy pozytywnie na wszystko. :)Pozdrawiam Wszystkich :D :D
  • 9 lat temu
    Dzień Dobry Wszystkim!!!! Czy u Was też już wiosna??? Do Wrocławia zawitało słońce!!!!! Krokusy w parku większe!!! Pięknie!! Normalnie pięknie!!!!
  • 9 lat temu
    Hi hi hi dobre :-) no kto zabroni?
  • 9 lat temu
    A ja teraz pije nalewke z pigwy i sobie mowie' kto choremu zabroni zdrowo zyc; pozdrawiam
  • 9 lat temu
    ostropest chyba też działa, bo odkąd go stosuję, to wyniki są ok
  • 9 lat temu
    Ja biorę nibix i mój lekarz nie zabrania ziół (oprócz dziurawca, ale to oczywiste, info w ulotce). Łykam ostropest i piję dwa kubki dziennie czystka. Mimo obniżonych leukocytów i neutrofili na poziomie 1,11 nie łapię żadnych infekcji :-) A dookoła chorych nie brakuje. Miętę i rumianek też często piję.
  • 9 lat temu
    Ale jaja Iwoska - bierzemy te same leki a nasi lekarze mają kompletnie inne zdanie!!! A ja kompletnie tego nie rozumiem!!!!! Ty masz zakaz ziół, ja mogę pić bez problemu (oczywiście dziurawiec zakazany) Ale ja pije rumianek, koper, od maja pije bardzo dużo pokrzywy zebranej na wsi i mam zapas suszonej w domu.
  • 9 lat temu
    Mi przy Tasignie hematolog kategorycznie zakazał używać jakichkolwiek ziół i trzymam się tego, przez problemy z wątrobą używam tylko olej lniany zamiast oliwy np do sałatek :-)
  • 9 lat temu
    Witaj dora1119!Ja jestem z innego wątku ale przeglądam wszystkie.Co do ziół to piłam czystek przez miesiąc w tamtym roku ,jak skończyłam chemię i efekt był taki że nie chorowałam na grypę i do dziś nie choruje.Teraz robię sobie kurację na oczyszczenie organizmu pijąc sok brzozowy.Pozdrawiam :)
  • 9 lat temu
    Witam czy ktoś pije zioła np nagietek czy czystek a może jakieś inne

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat