Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Lecze się w Warszawie, nie będę wymieniać szpitala. Niestety leki wydaje pielęgniarka, które otrzymuje z apteki pod zamówienie. Szpital w przetargu wybiera najtaniej i dają co chcą. Ja sama napisze petycję do dyrekcji. Nie tylko mnie tak funduja niespodzianki, dobra zmiana. Pozdrawiam 🙂
Hey
Jadziu a gdzie się leczysz?
Ja w Warszawie i wczoraj odbierałam lek po raz kolejny prosząc czy może jest Nibix dostaje go. Jak nie pytałam wcześniej to wciskali mi tez jakieś inne cuda.
Pozdrawiam
Witam wszystkich, wczoraj dostałam znowu inny lek o nazwie imatinib Aurovitas, czy ktoś z was go bierze i jak się po nim czujecie. Nie wiem dlaczego tak oszczędzają na nas i dają już najtańsze leki, może chcą się nas pozbyć. Te swoje zdanie przy odbiorze wyrazilam głośno a lekarz prowadzący nie ma nic do powiedzenia. Dyrekcja rządzi i koniec, ale nie ma co się poddawać moze będzie lepiej. Pozdrawiam 🙂 ❤️