Ja postanowiłam sobie, że w Nowym Roku 2019 będę zdrowa i szczęśliwa 😊. Tego samego Wam życzę 😁
Nana... dobrze, że już tak nie boli, lepiej być naćpanym, niż znosić ten ból.. wiem, że się nie żegnasz, że jeszcze napiszesz.. że będziesz z nami... Zawsze będziesz z nami... Bardzo mocno Cię przytulam i jestem z Tobą duchem, sercem.. nie tylko ja, wszystkie jesteśmy, a Ty sobie odpoczywaj, byleby nie bolało..strasznie przytulam.
Święta i po świętach, Nowy Rok.. ten odchodzący był strasznie ciężki, przynajmniej dla mnie, ale dopóki serce bije... i zawsze będę to powtarzać.. dopóki bije, to warto przekuć to wszystko, oddychać mocno i chwytać..
Kochane, życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, uśmiechu, determinacji, chęci i nadziei.. uśmiechu..
Nana nie żegnaj się, zbierz siły błagam...
Hej Kobietki jak po świętach? U nas było cudownie, miło i rodzinnie. Mama ogarnęła wszystko jak za dawnych lat i jest z siebie bardzo dumna, uśmiechnięta i szczęśliwa. Wszyscy chcieliśmy pomagać, ale nas wyganiała jak za starych lat....Jesteśmy mega dumni z Mamy!
Nana nie żegnaj się- ZABRANIAMY! Jesteś nam potrzebna! Jesteś siłą!
Ściskamy i ślemy mnóstwo zdrowia dla Wszystkich!
Nana, spokojnie - jak moja mama miała hospicjum domowe to pielegniarki byly 2-3 razy dziennie, lekarz tez co chwila - nie ma najgorzej :)) Nie żegnaj się z nami, nikt nie wie kiedy nadejdzie nasz czas.
Pytacie co ze świetami - bylo ciezko, ale ostatecznie ide na "wigilie" do swojej tesciowej. Ale nie czuje klimatu
Nana nieznane są nasze losy ale proszę nie żegnaj się jeszcze z nami walcz na ile starczy tobie sił a nam wystarczy zwykła buźka mówiąca że czytasz nas i jesteś myślami z nami tak jak my z Tobą