Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • iwoska25 dziękuję wiem że jesteście ze mną.😍

• Witam, córcia czuje się dobrze, chodzimy na spacery, do szpitala jedziemy 27-28.06. na badania kontrolne:) Córka zadowolona, że będzie mogła osobiście odebrać świadectwo:) Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka:)

• nala123 przytulam cieplutko kuruj się ☺ mariola68 bardzo się cieszę że masz zgodnego dawcę 2 tygodnie minęły od spotkania i jest☺ trzymam kciuki i wiesz że jesteśmy z tobą

• Witam wszystkich !!! Chciałam się podzielić wiadomością że mam dawcę do przeszczepu ,teraz czekać na wiadomość ze szpitala kiedy mam się zgłosić.

• Dzień Dobry

U Was też tak słoneczko pięknie świeci??

Ja w łóżku leżę, przemarzłam i podziębiona jestem. Taki piękny dzień a ja w domu. To przygnębiające

• Witam

Wpis edytowany dnia 18-06-2017 11:26 przez wiola_79
  • witam wszystkich serdecznie 😃

• Dzień Dobry moje kochane Gliveki, Tasigmy i Sprycle 3   

Wpis edytowany dnia 16-06-2017 12:09 przez nala123
  • No i jesteśmy w nowej rzeczywistości forumowej jak narazie trochę dziwnie ale napewno się przyzwyczaimy :-) a co do badań ja na Tasignie mam wynik 0 ale jak patrzę na wynik raz liczą ponad 100 000 komórek a raz tylko 30 000 także wachnięcie wyniku zawsze może być 

• Karola639 - mój hematolog leczy mnie prawie 12 lat i wiem jaką ma wiedzę. Ufam mu. Dlatego jeśli On mówi że takie wyniki  - raz 0,02 raz 0,09 to tylko kwestia liczenia komórek. Ja już nauczyłam się tym nie przejmować. Ważne, że to jedno 0 nadal po przecinku. Pół roku temu właśnie miałam 0,08 a ostatnio miałam 0,017. Tak więc sama widzisz.... Rozumiem Cię, że się tym martwisz. Bo ja na początku tak jak Ty tak reagowałam. Lata pokazały, że nie ma się co martwić, jeśli nadal masz to jedno 0 po przecinku. Oczywiście są na forum osoby które mają 0,0000. Ale nikt nie da Ci gwarancji że na spryclu tak będzie

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat