Rak jelita grubego

14 lat temu
Rzadko czytam wypowiedzi na temat raka jelita grubego, nie wiele o tym wiemy :( Spadło jak grom z jasnego nieba :(
3712 odpowiedzi:
  • grazynaG nikt tu nikogo nie spisuje na straty to forum jest od tego aby pomagać chorym ze swego doświadczenie ze swojej choroby jak i gdzie mają szukać pomocy lekarzy jakich lekarzy a nie ich odżywianiem co mają jeść od tego to są dietetycy a nie my A sierotka wspiera swojego męża i POMAGA INNYM beż interesownie i takich ludzi tu brakuje ,Ja się nie wtrącam w Dominiki taty wypowiedzi Sierotki czesto czytam i nie widziałem złych wpisów A skoro chcesz pomagać to bardzo proszę doradzi gdzie dobry lekarz a nie co ma kto jeść
  • Po pierwsze chyba jest tu jakis moderator skoro moj wspis usunieto Skoro jest to forum gdzie kazdy moze sie wypowiedziec to akurat to zrobilam Bolek, ja sie pierdolami nie zajmuje, wspieram osobe chora, jak pisalam ale zapewne przeoczyles- choroba chyba nie upowaznia cie do obrazania innych Andziia, mysle ze To jednak bylo obrazliwe dla Dominiki i jej taty, ktory naprawde jest dzielny a Sierotka napisała , cytuje ale jestem zniesmaczona Twoim wpisem" Na pewno robisz wszystko? z Twojego opisu wynika ,że spisałaś tatę na straty a On żyje na przekór wszystkim i wszystkiemu.Eh wyprowadż mnie z błędu może zle zrozumiałam ...oby ,a Wy czy Mu pomagacie? czy Wybacz smutne :( Jak dla mnie to dobijanie Dominiki, ktora ma ciezka sytuacje mozecie skasowac ten wpis skoro razi was jesli ktos komus nie lukruje
  • .
  • Andziapolska \tak takich jak sierotka i ty i wielu tu nas chorych i ich opiekunów to wiele osób by naprawdę błądziło żeby coś należ to jest ogromna wiedza tylko nie każdy to umie do cenić tą pomoc jaką my niesiemy Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka i cierpliwości
  • GrazynaG Masz cholerny tupet takie pierdoły pisać tak tu są osoby chore i są ich opiekunowie i my piszemy to co my przechodzimy lum nasi bliscy a że sierotka ma czas i pomaga innym to bardzo dobrze i takich sierotek tu brakuje A tobie jak się nie podoba to nie czytaj zaimi sie swoimi pierdołami i tą super żywnością
  • Pomyłka
  • ............................................................................................................................................
  • Uważam, że tata jest mega dzielny i wszyscy mamy prawo do gorszych chwil. Nie ma co się oszukiwać, że bajka ze szczęśliwym zakończeniem to nie scenariusz dla nas. Tata chemię ma w Fordonie u dr Tujakowskiego, a operowany był w Szpitalu Jurasza przez doc. Słupskiego.
  • Witajcie,dawno nie pisalam ale wciąż tu jestem.Sierotka ja obserwuje wpisy Dominiki i szczerze to podziwiam ja i jej tate za sile i walke, a poza tym nie oszukujmy się nasi bliscy są chorzy na raka to nie przeziębienie.Dominika kto operuje twojego tate? Mama tez leczy się w Bydgoszczy , po chemi i w ogóle ma straszne rozwolnienia szukamy lekarza który zechcialby pomoc.emka to bardzo dobra wiadomość mam nadzieje ze bedzie szło w dobrym kierunku, Katarzyna z tymi workami to chyba każdy ma problem.
  • Witajcie moi drodzy! U nas nie jest tak rozowo mama ma teraz 2 brychoterapie na ten naciek potem zobaczymy co bedzie dalej caly czas niepewnosc.Mam taka prosbe jak by komus zbywaly worki z limitu to chetnie przyjmiemy nam ostatnio brakuje juz pozyczylam za lipiec a koszty kupienia sa dosyc durze moze ktos jest w stanie odstapic byla bym wdzieczna bardzo :D

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat