B.Bednarska dzięki za odpowiedź bo rzeczywiście obecnie na grupie cisza, wszyscy zdrowi. Mam zamiar rozmawiać z dr o zmianie leku z uwagi na nasilające się bóle żołądka. Jak obserwuje siebie to najgorsze okresy są wiosna i jesienią. Wynik molekularny w sierpniu miałam 0,001, morfologia ok, już czasem nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Chyba tak musi być, w końcu jest się chorym. Pozdrawiam i zdrowia życzę ♥️
Alebabka w czym problem, przecież gastroskopia jest o określonej godzinie to można lek wziąć przed lub swobodnie po badaniu. To dot. też kolonoskopii, chociaż tu to zdecydowanie po badaniu bo do tego badania trzeba się przygotować .Takie moje zdanie, miałam te badania i bez problemu było.
jestem świeżo po gastro+kolono. W związku z anemia i normalnie przyjęłam leki tylko nie 2 godz przed samym zabiegiem. Tez nic mi nie wyszło, warto tez ginekologicznie sprawdzić czy wszystko ok ja np. Mam bardzo obfite miesiączki i dostałam hormony żeby na 3 mc wstrzymać krwawienia plus żelazo i hemoglobina w normie.