prosze moze ktos mi pomoze mam nowotwor pecherza czy nalezy mi sie zasilek z zus no i 500+ bo choruje jusz rok ale niewiem co moge zyskac z zus Pozdrawiam wszystkich na forum Grazyna
Witajcie Kochani. Powiedzcie mi czy ktoś z was po radykalnej pali papierosy. Mój tata całe życie palił. Przestał po operacji a teraz zaczął znowu.Zadna rozmowa nie skutkuje. I nie chce słuchać. Pali i już. Powiedział "co będzie to bedzie". Ale my bardzo się boimy że mogą się zrobić przerzuty.Pozdrawiam was wszystkich.
Witam wszystkich forumowiczów. Przeczytałam wiele wpisów tu na forum, ale mam pytanie zgoła inne, proszę napiszcie jak to u Was wyglądało przed jednoznaczną diagnozą. Jakie dolegliwości, objawy, jak długie i częste skłoniły Was do wizyty u urologa. Zauważyłam u siebie krew w moczu. Tylko raz, przedwczoraj wieczorem. Nie mam żadnych dolegliwości, poza niewielkim dyskomfortem w okolicy ledzwi i biodra. Jestem przerażona, w rodzinie byl już rak pecherza i przegrana walka z nim. Życzę wszystkim jak najwięcej zdrowia i wytrwałości.
jak najszybciej do urologa
Tak, wiem, tylko pytam czy to zawsze musi oznaczać jedno, naczytalam się w necie i jestem przerażona...
niemusi ale lepiej sprawdzic