Grazyna, ja jeszcze nie mam wyniku histopatologicznego, ale juz zaczynam się martwic brakiem BCG. Jak dalej beda braki, bede szulac w Niemczech. Nawet juz cos znalazlam w aptece online. 1 zestaw prawie 200 euro. Czy byloby to refundowane? Do czego dochodzi?! Skandal!
Trudno zalogowac sie na tym forum... Przy kazdorazowym wejsciu muszę zmienic haslo.
Tecza nie denerwuj sie mialam tydzien przerwy i gdzies znalezli bo dzwonili w wiglie po swietach jestem na chemi nic nie mowia to znaczy ze jest caly zestaw zycze ci szczesliwego nowego roku
gwidon dzieki za informacje jest troche mi weselej szczesliwego nowego roku
Witajcie. Przypomnę się. Mój tata miał zabieg radykalny w marcu tego roku. Ma dwa worki.Narazie jest ok. Czasem ma odparzenia ale jakoś sobie radzimy.Chodz nie zawsze jest łatwo. Mamy sprzet z Coloplastu.Probowalismy z Convatectu i BBraun ale plytki nie odpowiadaly.
Teraz zaczelo sie pieczenie przy samym odprowadzeniu moczu po jednej stronie. Skora jest ladna pod plytka ale przy tej dziurce bardzo go piecze. Smarowalismy kremem przeciwodparzeniowym ale to nic nie daje. Czy mial ktos moze takj przypadek u siebie. Bede wdzieczna za kazda odpowiedz. Pozdrawiam